HANDELSBETINGELSER (Terms and conditions in Danish)

Betaling
Inhouse Vintage Aps modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Inhouse Vintage Aps bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Inhouse Vintage Aps afsender din ordre indenfor 3 hverdage. Du vil modtage en mail/sms med information og tracking nummer på din ordre.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Bemærk at størsteparten af vores plakater er vintage tryk og ikke nye tryk. Det betyder at papiret kan være gulnet, have små rifter og pletter. Det er en del af charmen og som sådan ikke at anse for ”fejl”. Vi håndplukker alle vores plakater og gennemgår dem nøje før vi indrammer dem. Rammerne er håndlavet og specielt sølvrammerne har et vintage look. Hvis du ikke kan acceptere dette, kan du benytte dig af 14 dages fortrydelsesretten. Se venligst nedenfor.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert betjening af produktet, herunder skrammer og trykmærker på rammer opstået ved forkert håndtering.

Inhouse Vintage Aps vil dække returneringsomkostninger ifm reklamationer i et rimeligt omfang.

Ved returnering send varen forsvarligt indpakket og forsikret til

Inhouse Vintage Aps
Strandvejen 262A
2920 Charlottenlund – Danmark

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på sales@inhoussevintage.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her (INDSÆT LINK TIL FORTRYDELSESFORMULAR)

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis den var købt i en fysisk butik. Hvis der er tale om en indrammet genstand anbefaler vi at du beholder den gennemsigtige plastfolie beskyttelse på rammen, hvis du vil prøve at hænge den op på din væg. Rammerne er håndlavet i træ og derfor sarte overfor tryk og stød.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som ved køb i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: sales@inhousevintage.com

Generel information

Inhouse Vintage Aps

Strandvejen 262 A – 2920 Charlottenlund – Danmark – Email: sales@inhousevintage.com Tel.: +4522582231 – CVR/SE reg 38850695

Bank

Danske Bank – Reg. nr. 3409 Konto nr.12472897

SWIFT DABADKKK

IBAN DK 3430000012472897